Reparatii cardane Sprinter
Oferim servicii de reconditionari cardane Mercedes Sprinter, reparatii cardane Mercedes Sprinter, service cardane Mercedes Sprinter, precum si cardane Mercedes Sprinter la preturi mici

Reparatii cardane Mercedes Sprinter

cu garantie fara limita de km

Executam servicii profesionale de reparatii cardane pentru vehicule marca Mercedes Sprinter.

Pentru reparatii cardane Mercedes Sprinter se folosesc piese de schimb noi, originale, conforme specificatiilor tehnice ale producatorului de vehicule.

Cand operatiunea de reparatii cardane Mercedes Sprinter necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele Mercedes Sprinter reparate beneficiaza de garantie fara limita de km, 6 luni. Termenul de executie pentru reparatii cardane Mercedes Sprinter este de minim 2 ore si maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatii cardane Mercedes Sprinter se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele utilizate in reparatii cardane Mercedes Sprinter au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.

Pentru programare sau intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind unul din reperele de mai jos:


Adresa: Str. Lacramioarei, nr. 39, sector 3, Bucuresti | Telefon: 0734.794.809 | 0743.318.568 | 0763.345.756 | e-mail: office.cardanexpert@gmail.com